Przejdź do treści
VuFind
  • Lista podręczna: 0 w liście podręcznej (Pełny)
  • Język
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
Wyszukiwanie zaawansowane
  • Ein Beitrag zur Ernährung der...
  • Cytować
  • Wyślij wiadomość
  • Wyślij emailem
  • Drukuj
  • Eksportuj rekord
    • Eksportuj do RefWorks
    • Eksportuj do EndNoteWeb
    • Eksportuj do EndNote
    • Eksportuj do MARC
    • Eksportuj do MARCXML
    • Eksportuj do RDF
    • Eksportuj do BibTeX
    • Eksportuj do RIS
  • Dodaj do listy podręcznej Usuń z listy podręcznej
  • Odnośnik bezpośredni
Ein Beitrag zur Ernährung der Westslawen - Ergebnisse paläodontologischer Untersuchungen an Skeletten des 10. bis 13. Jhs. aus Nordostdeutschland
kod QR

Ein Beitrag zur Ernährung der Westslawen - Ergebnisse paläodontologischer Untersuchungen an Skeletten des 10. bis 13. Jhs. aus Nordostdeutschland

Opis bibliograficzny
Wydane w:Soziale Gruppen und Gesellschaftsstrukturen im westslawischen Raum / hrsg. von Felix Biermann ... - Langenweissbach: Beier & Beran, 2013. - S. 203-210 : Ill., graph. Darst. - (Beiträge zur Ur- und Frühgeschichte Mitteleuropas ; 70) (2013)
1. autor: Jungklaus, Bettina (Autor)
Format: Artykuł
Język:German
Wydane: Langenweissbach, 2013
Hasła przedmiotowe:
Slaven / Ernährung
Ernährung / Sestslaven
Skelett
Paläodontologie
Zahn
Podobne zapisy:In: Soziale Gruppen und Gesellschaftsstrukturen im westslawischen Raum / hrsg. von Felix Biermann ... - Langenweissbach: Beier & Beran, 2013. - S. 203-210 : Ill., graph. Darst. - (Beiträge zur Ur- und Frühgeschichte Mitteleuropas ; 70)
  • Opis
  • Podobne zapisy
  • Wersja MARC
Opis
Sygnatura:D 1399 / 074

Podobne zapisy

  • Die Ernährung im Mittelalter
    od: Behre, Karl-Ernst
    Wydane: (1986)
  • Wie Ernährung unsere Landschaften formt : Dokumentation der Tagung "Ernährungskultur und Kulturlandschaft" - Wie Verbraucher zu Mitgestaltern einer attraktiven Landschaft werden" am 11. und 12. Oktober 2012 in Schneverdingen
    Wydane: (2013)
  • Körpergröße und Ernährung der Deutschen im Mittelalter
    od: Wurm, Helmut
    Wydane: (1986)
  • Ernährung, Landwirtschaft, Forsten in Berlin
    Wydane: (1973)
  • Alles kleine Fische ...!? : die Rolle der Fische in Wirtschaft, Ernährung und Kultur der letzten 2000 Jahre
    od: Hüster Plogmann, Heidemarie
    Wydane: (2009)

Opcje wyszukiwania

  • Historia wyszukiwania
  • Wyszukiwanie zaawansowane

Dalsze opcje

  • Przeglądaj alfabetycznie
  • Przeglądaj kanały

Pomoc

  • Wskazówka do wyszukiwania
  • Impressum