Weiter zum Inhalt
VuFind
  • Bogkurv: 0 emner (Fuld)
  • Sprog
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
Udvidet
  • Ein Beitrag zur Ernährung der...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
    • Eksportér til MARC
    • Eksportér til MARCXML
    • Eksportér til RDF
    • Eksportér til BibTeX
    • Eksportér til RIS
  • Tilføj til Bogkurv Fjern fra Bogkurv
  • Persistenter Link
Ein Beitrag zur Ernährung der Westslawen - Ergebnisse paläodontologischer Untersuchungen an Skeletten des 10. bis 13. Jhs. aus Nordostdeutschland
QR-Code

Ein Beitrag zur Ernährung der Westslawen - Ergebnisse paläodontologischer Untersuchungen an Skeletten des 10. bis 13. Jhs. aus Nordostdeutschland

Bibliografiske detaljer
Udgivet i:Soziale Gruppen und Gesellschaftsstrukturen im westslawischen Raum / hrsg. von Felix Biermann ... - Langenweissbach: Beier & Beran, 2013. - S. 203-210 : Ill., graph. Darst. - (Beiträge zur Ur- und Frühgeschichte Mitteleuropas ; 70) (2013)
Hovedforfatter: Jungklaus, Bettina (VerfasserIn)
Format: Aufsatz in Zeitschrift
Sprog:German
Udgivet: Langenweissbach, 2013
Fag:
Slaven / Ernährung
Ernährung / Sestslaven
Skelett
Paläodontologie
Zahn
Relaterede værker:In: Soziale Gruppen und Gesellschaftsstrukturen im westslawischen Raum / hrsg. von Felix Biermann ... - Langenweissbach: Beier & Beran, 2013. - S. 203-210 : Ill., graph. Darst. - (Beiträge zur Ur- und Frühgeschichte Mitteleuropas ; 70)
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning
Beskrivelse
Klassifikationsnummer:D 1399 / 074

Lignende værker

  • Die Ernährung im Mittelalter
    af: Behre, Karl-Ernst
    Udgivet: (1986)
  • Wie Ernährung unsere Landschaften formt : Dokumentation der Tagung "Ernährungskultur und Kulturlandschaft" - Wie Verbraucher zu Mitgestaltern einer attraktiven Landschaft werden" am 11. und 12. Oktober 2012 in Schneverdingen
    Udgivet: (2013)
  • Körpergröße und Ernährung der Deutschen im Mittelalter
    af: Wurm, Helmut
    Udgivet: (1986)
  • Ernährung, Landwirtschaft, Forsten in Berlin
    Udgivet: (1973)
  • Alles kleine Fische ...!? : die Rolle der Fische in Wirtschaft, Ernährung und Kultur der letzten 2000 Jahre
    af: Hüster Plogmann, Heidemarie
    Udgivet: (2009)

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse alfabetisk
  • Inhalte erkunden

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Impressum